3015 4015 4020 6020 cnc laser skæremaskine

laser cnc maskine

Anvendelsesindustri


Hovedsageligt til skæring af kulstofstål og rustfrit stål. Bredt brugt i metalbearbejdning, elektriske apparater, bilindustri, fødevarer, elevatorer, køkkenudstyr i rustfrit stål, dekoration, reklame og anden fremstillingsindustri

Detaljer:


Anvendelse: Hvidevarer, Miljøudstyr, Petroleumsmaskineproduktion, Landbrugsmaskiner, Tekstilmaskiner, Madmaskiner, Luftfartsindustri, Bilindustri, Annoncering
Kølesystem: Vandkøling
Teknisk klasse: Fiberlaser
Anvendeligt materiale: Metal
Strukturtype: Gartentype
Laserklassificering: Fiber

laser cnc maskine 2

Firma introduktion


ACCURL er en national højteknologisk virksomhed til fremstilling af laserudstyrsløsninger til kunder over hele verden. Vi fokuserer på laserskæremaskine, lasermærkemaskine, lasersvejsemaskine og laser-rengøringsmaskine med ny teknologi.

Vi har mere end 20 års erfaring i laserindustrien nu, vi udviklede os hurtigt med høj standard, nu bygger vi en ny industripark med mere end 37.000 kvadratmeter.

ACCURL har mere end 5000 brugere, der nu er bredt fordelt på indenlandske og oversøiske markeder, såsom Tyskland, Rusland, Spanien, Indien, Korea, Malaysia, Singapore, Saudi-Arabien, Sydafrika, Indonesien, Tyrkiet, Jordan, Dubai, Polen, Marokko, Mexico , Brasilien, Libanon, Thailand, Kazakhstan, Bangladesh, HK, Taiwan og så videre.

I fortiden og fremtiden vil vi fokusere på laserteknologi for evigt, give os standardmaskine og på lang sigt efter sælge service. Vælg os, du vil aldrig fortryde.

Pre-salg service


Velkommen til at sende din prøve til vores virksomhed til test, og velkommen, at du besøger os når som helst. Vi giver dig den bedste løsning til dig i henhold til vores erfaring.
Vi har også råd til oem-service.

Service i salg


Vi leverer ingeniør til dit firma for at installere maskine og træne for dig, indtil du er god til at bruge den. Velkommen også dit ingeniørteam, kom til mit firma for træning.

Service efter salg


Vores eftersalgsnetværk er over hele verden, hvilket vil give den omfattende eftersalgsservice til vores kunde.

Vores løfte er som følger


To års garanti for hele udstyret. To års garanti for laserkilde også. livslang vedligeholdelsestjenester vil blive leveret.

Vi svarer på dine spørgsmål inden for 10 timer.